Simply Tap on project photos for larger viewing & more details.  Tap here to review our client's reference to for this project.

Forest Hill 2018

- Complete Renovation

complete renovation; floating island vic ash dining table; wall hung storage seating; tinted mirror spashback; velux roof window; overhead lightng; black japan screns to zone spaces
modern industrial with retro fusion design; screens create zoning whilst retaining stuctural restrictions; retro poster at; eames chair; floating timber dining table/bench
organic white caesarstone; perfect oak flooring; franke sink; industrial lighting; velux roof window; samsung The Frame TV; plantation shutter; Dulux white on white colour
021.jpg
017.jpg

Samsung - "The Frame" TV

complete renovation; LOPI DVS 564 gas fire insert; wignells; Samsung The Frame TV; built in storage; wall hung floating shelving; retro furniture; eames reproduction; plantation shutters; hunter pacific ceiling fan; perfect oak flooring
Before after photo kitchen; Janper; Quantum Kitchens; Lek Supply handles; perfect oak flooring; tinted mirror splashback
Haefle; Quantum Kitchens; applianc cupboard retractable doors; tinted mirror splashback
built in pantry; concealed pantry drawers; quantum kitchens & cabinetry
wal hung seating storag; study space; overheads with pin lighting; black japan screen concealing built in pantry; floating solid timber dining table extension on black wenge island bench
soft brown leather, industrial retro inspired lounge suite
024.jpg
IMG_2400.JPG
lighting 2.jpg

Structural restriction shown in the above

before pic was retained and built around to create a feature linking screenage and device storage, as shown herein.